Kollár Anna Self-Love Coach

Kollár Anna Self-Love Coach

Felmentést kapsz!

2016. október 01. - Kollár Anna

onmotivacios_es_gondolat-fordito_workshop.jpg

Időnként nincs kedvem semmihez. Hiába tudom, hogy ezer és egy dolgot kell még elintéznem, ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, ennek tudata nem, hogy motivál, sokkal inkább ront a helyzeten. Ugyanis növeli a nyomást - a muszáj nyomását.

Mit szoktam ilyenkor tenni? Vagy behódolok, összeszorítom a fogamat és erőből végigcsinálom, vagy a következő taktikát alkalmazom:
1. Felhívom a belsős csapatom egyik tagját, akik közül tudom, hogy mindenki támogat és A-tól Z-ig ismerik minden gyengémet.
2. Felteszem egyikőjüknek a következő kérdést enyhén sírós hangon...: ,,ugye nem baj, ha ma nem megy?" (értsd: ,,Ha most képtelen vagyok végigcsinálni? Ha belehalok, ha nem mehetek haza most azonnal és húzhatom a fejemre a takarót? Ugye nem áll meg a világ, ha nem megyek el edzésre? Ha csak holnap adom le ezt a projektet? Ha nem sütöm meg azt a tortát? Ha nem vásárolok be/főzök meg? Ha nem magam vágom ki a figurákat, hanem megveszem a boltban?")
3. Amennyiben esetleg hezitálnak és elsőre nem a helyes választ adják, még megtoldom az egészet a következő mondattal: ,,kérlek, mond azt, hogy nem baj és minden rendben lesz."
4. És akkor, amikor elhangzik a szájukból a bűvös mondat, fellélegzek.

Ugyanis megkaptam a várva vált felmentést! Egyszerűen elengedhetem aznapra a külső-belső nyomást és enyhül a mellkasomon ülő kényszer.
És ez, csodálatos érzés.

Így a mai napi ajándékom Neked a következő mondat: ,,ígérem nem lesz semmi baj és minden, de minden rendben lesz". :)

Bújj bele a magassarkúdba, menj el táncolni, ülj ki a Duna-partra, hívd fel a barátnőidet, olvass el egy jó könyvet, nézd meg a kedvenc sorozatod kihagyott részeit vagy tölts le egy romantikus-vígjátékot. Vagy tedd, amire csak vágysz! Add meg a feltöltődést testednek-lelkednek-elmédnek, hogy jövő héten megújult erővel és lelkesedéssel vethesd bele magad az álmaid megvalósításába.

Én nagyon hiszek benned - ebben 100%-osan biztos lehetsz!!! ;)

Szeretettel ölellek,

Anna ♥

Self-Love Coach

Szükséged van Self-Love Coachra

A bejegyzés trackback címe:

https://kollarannacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr411757029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása