Kollár Anna Self-Love Coach

Kollár Anna Self-Love Coach

Boldogság-recept

2016. szeptember 29. - Kollár Anna

ajandek_ebook_utmutato_stock.jpg

Nagyon örülök Neked! Annak, hogy itt vagy, hogy olvasol. De leginkább annak, hogy teszel önmagadért, és dolgozol azon, hogy napról napra jobb és több legyél.

Azért lettem ugyanis Self-Love Coach, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legegészségesebb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Ha meg tudod álmod, meg tudod valósítani is. - Walt Disney

Nagyon hiszek Benned. Lehet, hogy ez most ismeretlenül furcsán hangzik, de ez az igazság. Tudom, hogy rengeteg olyan csodálatos Nő van, mint Te. Tele lehetőséggel, energiával, jóval - csupán egy kis segítségre vagy enyhe lökésre van szükségük, hogy kihozzák magukból, ami bennük van!

És nagyon hiszek az értékteremtésben is. Abban az örök mondásban, hogy adni jó, nagyon, nagyon jó. Én legalábbis imádok adni, remélem Te pedig örülni fogsz és szeretettel fogadod azt, amit kapsz. Ugyanis a befogadás sokszor még nehezebb, mint az adakozás. Igaz? :)

Self-Love Coachként számos olyan sokszor tesztelt gyakorlatot és bevált technikát tanítok, amiket könnyedén be lehet építeni a mindennapi életünkbe, hatásuk mégis megtöbbszöröződik. Segítségükkel nő az önbecsülésed, visszanyered a lendületedet, megerősödik a 'szeretem magam' izomcsoportod és megtöbbszöröződik a motiváltságod.

Éppen ezért megírtam Neked a személyre szabható Boldogság-recept című ebookot, amit most ajándékba adok Neked.

 

Instant Boldogság-recept

A Boldogság-recept nem más, mint a saját készítésű útmutatód, saját magadhoz, amikor éppen elfogyott a motivációd, hosszabb ideje vagy mély ponton vagy egyszerűen csak szeretnél többször boldog lenni.

Gondolj a Boldogság-receptedre úgy, mintha a személyes Self-Love Coachodtól kérhetnél a nap minden percében tippet, tanácsod, hogy hogyan érezd jól magad a bőrödben vagy hogyan nyerd vissza az életkedvedet.

boldogsag-recept_1.jpg

»»» Kattints ide az ajándék Boldogság-recepted letöltéséhez! «««

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kollarannacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7711753181
süti beállítások módosítása