Kollár Anna Self-Love Coach

Kollár Anna Self-Love Coach

A 20 legnagyobb életlecke, amit Louise L. Hay ránk hagyott

2017. szeptember 01. - Kollár Anna

untitled_design.jpg

“Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden tökéletes, egész és teljes.” - Louise L. Hay

Egy csodálatos Nő és fantasztikus Tanító, Louise L. Hay augusztus 30-án távozott a Földről. Talán Ő volt az első Mentorom Anyukámon kívül, aki tisztán és érthetően “mesélt” nekem a könyveiben és a hanganyagaiban az önszeretet fontosságáról. Bár személyesen sosem találkoztam Vele, tudom, hogy nélküle nem lennék az és nem foglalkozhatnék azzal a hivatással, ami igazán én vagyok.

Bár a halál sosem pozitív esemény, amikor először olvastam a hírt egy gyors sokk után nagyon mély hála öntötte el a szívemet. Hála, mert tudom, hogy a 90 éve alatt Ő valóban megélte minden napját és képes volt több millió embernek példát mutatni a saját életén keresztül. Lehet ennél többet kívánni egyáltalán?

Ha igen, akkor kívánom, hogy a tudása, ereje és lelki szépsége rajtunk keresztül még évszázadokig fennmaradjon.

Éppen ezért össze is gyűjtöttem a 20 legkedvesebb idézetemet Tőle, amik önmagukban is egy teljes meditációt vagy előadást érdemelnek. Raktározd el őket, hogy amikor szükséged lesz rá, elővehesd és megtölthesd vele a szívedet.

1. Az önismeret megmutatja a problémáid megoldásához vezető utat

“Ahhoz, hogy rendet rakjunk a fejünkben, előbb meg kell néznünk, mi van benne.”

2. Te irányítod a gondolataidat. A gondolataid teremtik a valóságodat. Milyen valóságban akarsz élni?

“Minden egyes gondolatunk a jövőnket formálja. Ha ez igaz, akkor szeretnéd, ha bekövetkezne, amit éppen gondoltál?”

“Forgass olyan gondolatokat a fejedben, amelyek jókedvre derítenek. Tégy olyan dolgokat, melyektől jó lesz a közérzeted. Barátkozz olyan emberekkel, akik növelik az önbizalmadat. Táplálékod mindig előnyére váljon a testednek. Lépteid kövessék belső ritmusodat.”

“Nem a gondolataid tehetetlen áldozata vagy, hanem sokkal inkább a saját elméd mestere.” - Ideje úgy is viselkedned."

“Nézd meg a ‘problémákat’ az életedben. Majd kérdezd meg magadtól: Mik azok a gondolatok, amikkel ezt teremtem magamnak?”

“Minden egyes negatív gondolatomnak annyit mondok: ki. Semmilyen embernek, helynek vagy dolognak nincs többé ereje felettem, hiszen én vagyok az egyetlen gondolkodó az elmémben. Én teremtem a saját valóságomat és mindenkit benne.”

3. Önmagad szeretete mindennek a kulcsa

“Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt, hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra, amelyet számunkra tartogat.”

“Amikor sóvárogsz a szerelemre, ez annak jele, hogy nem kapsz szeretetet és megbecsülést a számodra legfontosabb személytől - saját magadtól.”

“Emlékezz vissza, mennyit kritizáltad magad az évek során - és nézd meg, nem működött. Most próbáld meg elfogadni magad és nézd meg mi történik."

4. Bízz az univerzumban, a legjobbat akarja Neked!

“Van valami, ami sokkal becsesebb és fontosabb számunkra, mint a pénz, s ami nélkül nem tudunk élni. Hogy mi az? A lélegzés. Életünk legértékesebb szubsztanciája a belélegzett levegő. Mégis, amikor kifújjuk a levegőt, teljesen biztosra vesszük, hogy lesz következő lélegzetünk. Ha nem vennénk megint levegőt, három percig sem bírnánk ki. Márpedig ha az Erő, amely megteremtett bennünket, elegendő lélegzetet adott életünk végéig, akkor hogy is ne bízhatnánk az életben, hogy a rendelkezésünkre bocsájt minden mást, amire szükségünk van. Ha rábízzuk az életre, hogy gondoskodjon rólunk, és minden apró-cseprő problémánkról, akkor a stressz elpárolog. Ne pazarold az idődet negatív gondolatokra vagy érzelmekre, mert azzal csak még több részed lesz abban, amit nem akarsz.”

“Minden rendben van. Minden az én boldogságomért történik. Ebből a helyzetből is a legjobban fogok kijönni. Biztonságban vagyok. - Ez a mantra csodákat fog teremteni az életedben.”

5. Probléma vagy kihívás?

“Az a dolog, amit a legnehezebb megtenned, ami a legnagyobb ellenállást váltja ki belőled, egy előtted álló újabb lecke.”

“Amikor valamilyen egészségügyi kihívással nézel szembe, az Élet arra invitál, hogy szeresd magad. Más szavakkal, nem számít, hogy mi a probléma, az egyetlen válasz: önmagad szeretete.”

louise.jpg

6. Vállald a felelősséget a saját életed alakulásáért és lépj ki végre az áldozat szerepből!

“Ha úgy határozunk, hogy magunkat tehetetlen áldozatnak, helyzetünket kilátástalannak tekintjük, a Világegyetem támogatni fog bennünket ebben az elképzelésünkben, és már el is vesztünk.”

7. A Te döntésed mit hozol ki a mai napból!

“Minden nap egy lehetőség. Úgy döntök, hogy a mai napom csodálatos lesz.”

8. Adj hálát, hogy hálás lehess!

“Észrevettem, hogy az univerzum szereti a hálát. Minél gyakrabban vagy hálás, annál több minden érkezik az életedbe, amiért hálás lehetsz.”

9. Képes vagy meggyógyítani önmagadat!

“Benned van az erő, hogy meggyógyítsd magad, ezt tudnod kell. Túl sokszor gondolunk arra, hogy tehetetlenek vagyunk, pedig nem. Az elménk ereje mindig a mi kezünkben van. Nyugodtan és tudatosan használd ezt az erőt!”

“A szeretet a legnagyobb gyógyító erő, amit ismerünk. A szeretet még a legmélyebb és legfájdalmasabb emléket is képes meggyógyítani, mert a szeretet elviszi a megértés fényét még a szívünk és elménk legsötétebb sarkába is.”

10. Bocsáss meg és szabadítsd fel önmagad!

“A megbocsátás valójában önmagadnak szól, hiszen általa felszabadítod magad. Kienged a börtönből, ahova saját magadat zártad be.”

 

Louise L. Hay, köszönöm, hogy itt voltál, köszönöm, hogy tanítottál, köszönöm, hogy továbbadhatom a szavaid, köszönöm, hogy egy időben létezhettem Veled.

 

Ismered az írásaid? Neked van kedvenc könyved, idézeted Tőle? Ha igen, gyere, kedveld a Facebook oldalamat és oszd meg velünk, ami Neked a legtöbbet adta. :)

 

A legnagyobb szeretetemmel ölellek,

Anna ♥

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

A bejegyzés trackback címe:

https://kollarannacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3112796540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása