Kollár Anna Self-Love Coach

Coaching

2017. április 25. - Kollár Anna

jelentkezz_ma_self-love.jpg

 ♥

Egy rendhagyó edzésterv a new york-i Institute for Integrative Nutrition és a Berkeley Science of Happiness programjai által képzett

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója, Kollár Anna által.

 

Kollár Anna vagyok,

Én vagyok az a diplomatikusan-szókimondó, Csipkerózsika-álmodból felébresztő, pozitív energiával feltöltő Self-Love személyi edződ, aki mindig is hiányzott mellőled.

A küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legvonzóbb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Az általam kidolgozott Istennő edzéstervben a jól ismert core (mély) izomzatod helyett egyedülálló módon, egy eddig igen elhanyagolt, a ‘szeretem magam’ izomcsoportod erősítésére fektetjük az elsődleges hangsúlyt.

Feszes fenék, kockás has és vékony derék helyett a program során formába hozzuk a benned élő Álom-lányt, aki ragyogóan egészséges, sugárzik a boldogságtól és amerre jár, mindenkit inspirál maga körül.

 

A legnagyobb ellenséged nem a szénhidrát és nem is a negatív főnököd, hanem...

Ego-lány gondolatai

Ismerősek ezek a gondolatok? Nem vagy egyedül! Ezek a zöngék a tüskés, önmagában végtelenül bizonytalan, benned élő Ego-lányodtól érkeznek. Bizony, bizony. És hidd el, mi Nők, mind pontosan ismerjük ezeket a félelmeket még akkor is, ha nem mondjuk ki.

Azonban Te nem vagy egyenlő az Ego-lánnyal. Sokkal inkább a kétségeid miatt időnként rejtőzködő életmódot élő Istennővel, akinek a megerősítésére kifejlesztettem Neked a 6 lépésből álló, a benned élő ragyogó potenciált kihozó coaching programot.

rolam_orulok_hogy_itt_vagy2.jpg

Szóval ki is az a sokat emlegetett Istennő?

Volt már olyan, hogy elöntött a biztos tudat, hogy Neked minden sikerülhet és megérdemled a boldogságot? Vagy belenéztél a tükörbe és arra gondoltál, ma milyen gyönyörű vagy? Esetleg úgy érezted, hogy az igazi énedet mutatod egy társaságban és mindenki nagyon pozitívan fogadta?

Ezek bizony a benned élő Modern Istennőd, az igazi Éned megvalósulásai. A Te legjobb változatod, aki egyet jelent Veled. Hogy nem mindennap éled ezt meg? Úgy érzed, többet tudnál kihozni magadból? Egyetértek!

 

A döntés a Te kezedben van!

Rengeteg csodálatos Nő nem adja meg önmagának a lehetőséget arra, hogy igazán, teljes szívével jól érezze magát a bőrében. Pedig a felelősség 100%-ban a kezében van, hogy megszavazza-e magának a bizalmat és előcsalogatja a rejtett értékeit, vagy inkább belesüpped a kényelmes és biztonságos, de egyben unalmas és szürke komfort-zónájába.

gomb_ingyenes_jelenertekelo_konzultacio.jpg

Te hogy döntesz?

Belenyugszol a jelenlegi helyzetedbe vagy elkötelezed magad a változás mellett?

Miben tudok Neked segíteni?

Hogyha készen állsz a változásra 2 döntésed van. Olvasol, kutatsz és nagyon kemény belső önismereti munkát végzel - egyedül. Én is így indultam neki az útnak. Rengeteg könyv, blog és előadás van, amin részt vehetsz, amit elolvashatsz és végighallgathatsz. Egy csodálatos utazás, ami hosszú időt és végtelen kitartást követel - de 100%-osan megéri.

Hogyha ezen a szinten már túl vagy, az önismeretről lassan Te magad is előadást tudnál tartani, viszont azt érzed, hogy mégis megrekedtél és egyedül nem tudsz vagy inkább nem szeretnél mélyebbre ásni, akkor Neked való a 6 lépésből összeállított Self-Love coaching programom és egy Self-Love személyi edző, én, aki az utad során melletted állok és fogom a kezed. Együtt kihozzuk Belőled a benned rejlő igazi Énedet, aki ragyogóan egészséges, magabiztos, tele van lendülettel és azt az életet éli, amire mindig is vágytál.

self-love_coaching.jpg

Készen állsz? ♥

A Self-Love Edzésterv 6 lépése

A Self-Love Coachodat tehát úgy képzeld el, mint személyi Boldogság és Önbizalom Edzőt. A megszokott edzőkkel ellentétben azonban tőlem nem azt fogod hallani, hogy többet kellene mozognod, vagy egészségesebben kellene táplálkoznod - hiszen ezt Te is tudod. Coachként egy valóban személyre szabott edzéstervet állítunk össze Neked, ami azonban elsődlegesen a 'szeretem magam' izomcsoportodat fogja erősíteni. Az étrended pedig első lépésben az elméd táplálékairól fog szólni, amik megelőzik a tányérodon található ételek mindennapjaidra való hatását.

Self-Love Coachként a feladatom, hogy fogjam a kezed, melletted sétáljak, szeretetet és támogatást adjak ahhoz, hogy végre valóban képes legyél megvalósítani azt, amit a szíved mélyén igazán akarsz.

Az ehhez kifejlesztett 6 lépéses programra tehát tekints úgy, akár egy boldogság edzéstervre. Csak mi a lábizmod helyett a kapcsolataidon dolgozunk, a súlyzózást pedig pozitív szokásaid kialakítására cseréljük és közben folyamatosan erősítsük a boldogság mélyizmod, vagyis a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat.

6_lepeses_self-love_edzesterv.jpg

 

Self-Love Coachként a fő alapelvem, hogy mind mások vagyunk. Más edzés iránt tudunk lelkesedni, más hobbik töltenek el boldogsággal és más étrendek tesznek jót a szervezetünknek. Éppen ezért a 6 lépés mindenki, valószínűleg a Te esetedben is eltérő sorrendben és arányban fog eloszlani. De ne aggódj, személyre szabjuk!

6 hónap hosszú idő, hosszútávú elköteleződés és komoly változásokat hoz az életedbe - nélkülem is. Azonban a cél, hogyha velem tartasz és profi személyes Self-Love Edzőt választasz magad mellé, tudatosan, egyre kiegyensúlyozattabban, boldogabban és egészségesebben teljen el az előtted álló 6 hónap. Hogy amikor visszanézel, azt érezd: "életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a Self-Love Coaching programra! Azzá váltam az út során, akiről mindig is álmodoztam - és most sikerült! Jól érzem magam a bőrömben, akármikor a tükörbe nézek, imádom, amit látok, sokkal motiváltabb és energikusabb vagyok. Feltétel nélkül szeretem magam. ;)"

Tetszik a gondolat?

gomb_ingyenes_jelenertekelo_konzultacio.jpg

 

Elköteleződtél a változás mellett? Ki akarod hozni magadból az igazi Éned?

Töröljük ki az összes felesleges negatív gondolatot a fejedből, amit a belső Ego-lányod folyamatosan a füledbe súg és teremtsük meg együtt azt az Álom-életet, amire a szíved mélyén mindig is vágytál.

 

Mert önmagunkat szeretni csodálatos dolog!

Az erő szexis.

Az egészség felszabadító.

A siker pedig nem szitokszó.

 

Komfort-zónából ki, Álom-életre fel! És emlékezz, a MOSTnál nincs jobb kezdési időpont. ;)

 

Szeretettel várom jelentkezésed, kérésed, kérdésed és ne feledd!

Távolról is nagyon, nagyon hiszek Benned!

Anna 

Self-Love Coach

E-mail: anna@kollarannacoach.hu

Tel.: +36 70 605 2686

 

6 hónapos Self-Love Coaching Program Ártáblázat

ar_tablazat_2017.jpg

 

6 hónapos Self-Love Coaching Program Ártáblázat

ar_tablazat_2017_3ho.jpg

 

garancia_fejlec.jpg

Mint az élet minden területén, ez a coaching program is annyit fog adni Neked, amennyi energiát Te beleteszel. Meg fogom mutatni azokat a technikákat és gyakorlatokat, amiket a világ legjobb trénerei is és én is napi szinten alkalmazok, hogy azt az Álom-életet élhessem, amire mindig is vágytam. De (természetesen) nem tudom garantálni, hogy Te is ugyanezt az eredményt fogod kapni. Ez a része Rajtad múlik – hogy napról napra teszel-e érte, használod-e a gyakorlatokat és kitartasz-e a céljaid mellett.

Ahogy írtam, azért dolgoztam ki a Hozd formába az Álom-lányodat! 6 hónapos coaching programot, hogy közelebb kerülj az Álom-életedhez és csodálatosan érezd magad már csak attól is, hogy időt szánsz önmagadra és a jövődre. Éppen ezért ajánlom fel Neked a ’100% szeretet. 100% garancia.’ pénz-visszafizetést. Ha részt veszel a coaching programomon, és úgy tapasztalod, hogy ez nem az, amire számítottál, a találkozások, beszélgetések, gyakorlatok nem vittek közelebb az Álom-életedhez, és ezt jelzed a 2. ülés (1. hónap) végéig, akkor a befizetett összeget visszatérítem számodra – kérdések és neheztelés nélkül. Egyszerűen küldj egy e-mailt és azonnal kapcsolatba lépek Veled. (Ennyire biztos vagyok benne, hogy ha imádni fogod a coaching programot, a gyakorlatokat és, ha napi szinten alkalmazod a tanultak! :))

 

jelentkezek_fejlec_alom-lany.jpg

>>> Kattints ide! <<<

 

 

Mi történik, ha jelentkezel?

  1. Ahogy megérkezik hozzám az e-mailed, 72 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.
  2. Telefonon egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot a Jelenértékelő konzultációra, ahol megismerkedünk, felteheted a kérdéseidet, megvizsgáljuk a jelenlegi élethelyzetedet, egészségi állapotodat és mesélsz nekem a céljaidról. Az 50 perces, kötelezettségmentes konzultáció végén el tudod dönteni, hogy valóban a coaching, valóban én vagyok-e a megoldás a problémáidra - illetve, hogy megvan-e köztünk a kémia és összhang. :)
  3. A Jelenértékelő konzultáción egyeztetjük is az első coaching találkozásunk időpontját. (Prémium és Prémium +++ csomagnál választható, hogy Skype-on, telefonon vagy személyesen történjen, attól függően, hogy Neked melyik a legkényelmesebb.)
  4. Az első coaching találkozásunkon elkezdjük a ‘szeretem magam’ izomcsoportod bemelegítését, meghatározzuk a prioritásaidat és elsődleges céljaidat.
  5. Lépésről lépésre formába hozzuk az igazi Énedet, akit imádni fogsz és megalapozzuk az Álom-életed, aminek minden napját élvezni fogod!

 

Még hezitálsz? Addig is töltsd le ajándék Boldogság-recepted!

 

boldogsag-recept_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

http://kollarannacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr5812453773