Kollár Anna Self-Love Coach

Ajándékaim Neked

2016. szeptember 29. - Kollár Anna

ajandek_ebook_utmutato_stock.jpg

Nagyon örülök Neked! Annak, hogy itt vagy, hogy olvasol. De leginkább annak, hogy teszel önmagadért, és dolgozol azon, hogy napról napra jobb és több legyél.

Azért lettem ugyanis Self-Love Coach, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legegészségesebb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Ha meg tudod álmod, meg tudod valósítani is. - Walt Disney

Nagyon hiszek Benned. Lehet, hogy ez most ismeretlenül furcsán hangzik, de ez az igazság. Tudom, hogy rengeteg olyan csodálatos Nő van, mint Te. Tele lehetőséggel, energiával, jóval - csupán egy kis segítségre vagy enyhe lökésre van szükségük, hogy kihozzák magukból, ami bennük van!

És nagyon hiszek az értékteremtésben is. Abban az örök mondásban, hogy adni jó, nagyon, nagyon jó. Én legalábbis imádok adni, remélem Te pedig örülni fogsz és szeretettel fogadod azt, amit kapsz. Ugyanis a befogadás sokszor még nehezebb, mint az adakozás. Igaz? :)

Self-Love Coachként számos olyan sokszor tesztelt gyakorlatot és bevált technikát tanítok, amiket könnyedén be lehet építeni a mindennapi életünkbe, hatásuk mégis megtöbbszöröződik. Segítségükkel nő az önbecsülésed, visszanyered a lendületedet, megerősödik a 'szeretem magam' izomcsoportod és megtöbbszöröződik a motiváltságod.

Éppen ezért összeállítottam Neked a legkedvencebb útmutatóimat egy csomagban, hogy belevethesd magad az önismeretbe egy kis segítséggel. :)

TIPP: Kezd a Boldogság-recepttel! 

 

Megtalálod benne:

1. Instant Boldogság-recept

A Boldogság-recept nem más, mint a saját készítésű útmutatód, saját magadhoz, amikor éppen elfogyott a motivációd, hosszabb ideje vagy mély ponton vagy egyszerűen csak szeretnél többször boldog lenni.

Gondolj a Boldogság-receptedre úgy, mintha a személyes Self-Love Coachodtól kérhetnél a nap minden percében tippet, tanácsod, hogy hogyan érezd jól magad a bőrödben vagy hogyan nyerd vissza az életkedvedet.

boldogsag-recept_1.jpg

 

2. Modern Istennő Útmutató

A belső Istennőd az az Éned, amelyik 100%-osan megéli a pillanatot, élvezi az Életét és dolgozik az álmai megvalósításán. Magabiztos, tisztában van nőiességével és tud nemet mondani. Törődik külső-belső szépségével, egészségével és felelősséget vállal élete alakulásáért. Ő az IGAZI Éned, akinek a fényét elhomályosítják a félelmeid, a komfort-zónád langyos melege, a külső elvárások állandó nyomása és a gyerekkorod óta magaddal cipelt önkorlátozó hiedelmeid.

A Modern Istennő Útmutató segít elkészíteni a személyre szabható útmutatód, hogy minden nap kihozhasd magadból a belső Istennődet!

 

3. Álom-tábla készítés lépései

Még, ha pontosan tisztában is vagy a céloddal, akkor is könnyű belesüppedni a szürke hétköznapok langyos komfort-zónájába és elveszíteni a motivációt. Az Önmotivációs és Gondolat-fordító Workshopom egyik legnagyobb sikere mindig az Álom-tábla szokott lenni. Egy egyszerű eszköz, ami mégis nagyon sokat tud adni.

 

4. Modern Istennők Kézikönyvének kiegészítő anyagai

Plusz, akár olvastad a könyvemet, a Modern Istennők Kézikönyvét, akár nem, az útmutatók között megtalálod a hozzá való kiegészítő anyagokat is. 

A Modern Istennők Kézikönyvének kiegészítő anyagai: Jelenértékelő kérdőív, 'Szeretem magam' fogadalom, Egyetlen szokás, Szeretet vagy félelem táblázat, 100% felelősség fogadalom.

toltsd_le_az_ajandekaidat.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

http://kollarannacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr10011753181